Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition

Täpsustused:
Autor: Deborah Madison, Eliot Coleman, The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2013
Kauba ID: 12639976
2384
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
4799
-
5225
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
4799
Minced
5225 7070
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition

More than 250 easy and enjoyable recipes! "The methods here (will] inspire us with their resourcefulness, their promise of goodness, and with the idea that we can eat well year around."-Deborah Madison Over 100,00 copies sold! Typical books about preserving garden produce nearly always assume that modern "kitchen gardeners" will boil or freeze their vegetables and fruits. Yet here is a book that goes back celebrating traditional but little-known French techniques for storing and preserving edibles in ways that maximize flavor and nutrition. Translated into English, and with a new foreword by Deborah Madison, this book deliberately ignores freezing and high-temperature canning in favor of methods that are superior because they are less costly and more energy-efficient. Inside, you'll learn how to: Preserve without nutrient loss Preserve by drying Preserve with oil, vinegar, salt, and sugar Make sweet-and-sour preserves Preserve with alcohol As Eliot Coleman says in his foreword to the first edition, "Food preservation techniques can be divided into two categories: the modern scientific methods that remove the life from food, and the natural 'poetic' methods that maintain or enhance the life in food. The poetic techniques produce... foods that have been celebrated for centuries and are considered gourmet delights today." Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. An essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Üldine tooteinfo: Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition

Kauba ID: 12639976
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Chelsea Green Publishing Co
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Deborah Madison, Eliot Coleman, The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2013

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Preserving Food without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation New edition
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(1395 ostja hinnangud)

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000
Võimalikud tarneviisid
4799
Müüja: Minced 4.4
(125 ostja hinnangud)
-26%

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

18. maist

000
Võimalikud tarneviisid
5225 7070