1

Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference

Täpsustused:
Autor: Pierre Paul Zeiher, Jean Michel Truchelut
Lehekülgede arv: 728
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 14198651
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 871 x 24 kuus
13874
13874
871 / kuus
või
3 4626
Ilma lisatasudeta
Müüja: EasyShop 4.4
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

28. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

28. aprillist

000

Postkontor

28. aprillist

000

Kuller

28. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

28. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

28. aprillist

000

Postkontor

28. aprillist

000

Kuller

28. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: EasyShop 4.4

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference

All the information, guidance, and recipes you need to become a pastry professional in a single book! Comprehensive in its content and practical in its approach, The Pastry Chef Handbook addresses all the professional steps necessary for this demanding and fascinating profession. In addition to the examples illustrated by step-by-step visuals and essential cultural elements, the book covers nutrition, hygiene, service, and presentation. Beginner pastry chefs will be able to learn the basic rules and 100 preparation techniques from making custard in a bain-marie to icing. Inside, there are also 100 detailed classical recipes ranging from Saint-Honoré to Opera. And with the QR codes integrated throughout the book, readers will be able to consult professional videos to perfect their know-how on the companion BPI Campus site.

Üldine tooteinfo: Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference

Kauba ID: 14198651
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,22 x 0,3 m, 0,3 kg
Kirjastus: BPI
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Jahust nõud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Pierre Paul Zeiher, Jean Michel Truchelut
Lehekülgede arv: 728
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference


Parimad pakkumised müüjalt EasyShop