Autor: | Julia Skinner |
Lehekülgede arv: | 384 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Kauba ID: | 15803584 |
From craft beers and sourdough bread to kimchi, coffee, tea, and cheese, fermentation is a popular topic in both food and health circles. In Our Fermented Lives, food historian and fermenting expert Julia Skinner explores the fascinating roots of a wide range of fermented foods in cultures around the world, with a focus on the many intersections fermented foods have with human history and culture, from the evolution of the microbiome to food preservation techniques, distinctive flavor profiles around the globe, and the building of community. Fans of fermentation, chefs, and anyone fascinated with the origins of various foods will enjoy this engaging popular history, which is accompanied by 42 recipes adapted from historic sources, including sauerkraut, corn beer, uji (fermented grain porridge), pickles and relishes, vinegars, ketchup, soy sauce, Tepache (fermented pineapple drink), vinegars, beet kvass, and more.
Kauba ID: | 15803584 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,03 x 0,15 x 0,23 m, 0,3 kg |
Kirjastus: | Storey Publishing LLC |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Täpsustamata |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Täpsustamata |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Julia Skinner |
Lehekülgede arv: | 384 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.
*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.