Suvehitid! Vaata kõiki suurepäraseid pakkumisi unustamatuks suveks! 
1
Tere, kuidas saame aidata?

New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert

Täpsustused:
Autor: Chris Taylor, Paul Arguin
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2019
Kauba ID: 18959498
Ainult äpis! Saad kuni 4x rohkem Kaup24-eurosid!* 0 p. 00:00:00
3655
Lisa korvi
Sinu linn

Kaup24 Tallinna pood (Mustika keskus, Karjavälja 4)

16. juulist

000

Omniva pakiautomaat

16. juulist

000

SmartPosti pakiautomaat

16. juulist

000

Unisend pakiautomaat

16. juulist

000

Kuller

16. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

16. juulist

000

SmartPosti pakiautomaat

16. juulist

000

Unisend pakiautomaat

16. juulist

000

Kuller

16. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert

Circuit pie experts, and winners of more than 500 awards for baking, use traditional techniques, innovative flavors and their love of kitchen gadgets to reinvent the traditional pastime of pie-making, in a cookbook filled with step-by-step instructions and aimed at bakers of any level.
Create 75 beautiful and unique pies using traditional techniques and modern tools from a couple who has baked their way to the top. Get ready for a new, fresh take on baking the ultimate feel-good dessert: pie! In The New Pie, Chris Taylor and Paul Arguin--winners of more than 500 awards for baking (including the 2017 Best of Show Award at the National Pie Championships) re-examine the wholesome world of pie. Through traditional time-honored techniques, modern cooking methods (like sous vide), innovative flavors (birthday cake; Tahitian pineapple; and mocha "mystery"), and a love for kitchen gadgets (like immersion circulators and silicone texture mats), these legendary competition circuit pie experts reinvent the traditional pastime of pie-making. With step-by-step instructions and playful photography, you'll learn to make groundbreaking creations, including a magnificent Blueberry-Maple Pie with wood-grain lattice, the King Fluffernutter Pie, and a striped chocolate Pie of the Tiger. Whether you are a pie voyeur, new baker, or baking enthusiast you will find inspiration at every turn and pies to satisfy every craving.

Üldine tooteinfo: New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert

Kauba ID: 18959498
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Random House USA Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Magustoidud
Autor: Chris Taylor, Paul Arguin
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2019

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos