1

Modernist Bread at Home Hardback with slipcase

Täpsustused:
Autor: Nathan Myhrvold, Francisco Migoya
Lehekülgede arv: 592
Ilmumisaasta: 2024
Kauba ID: 30072828
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 865 x 24 kuus
13780
13780
865 / kuus
või
3 4594
Ilma lisatasudeta
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

7. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

7. maist

000

Postkontor

7. maist

000

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

7. maist

000

Postkontor

7. maist

000

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Modernist Bread at Home Hardback with slipcase

ModernistBread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionateabout making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning ModernistBread, this new cookbook is thoughtfully tailored to the specific needs ofhome bakers so that you can get great results in your kitchen, regardless ofhow much time or experience you have. Afteryears of rigorous independent research and hundreds of experiments, the Modernist Cuisine team has now distilled all that wisdom down into a comprehensive,420-page single volume that proves bread-making can be attainable andconvenient, even during the workweek. You’ll discover innovative yet practical techniques,time-saving tips, helpful scientific insights, and adaptable recipes that makedelicious homemade bread possible.Modernist Breadat Home features over 160easy-to-follow recipes that span the world of bread: rustic sourdoughs, traditionalFrench lean breads, lighter-than-air sandwich breads, decadent brioches, beautifullytextured ryes, challah, focaccia, bagels, bao, and more, with gluten-free recipesthat stand up to their counterparts. Plus, a 172-page wire-bound manual is includedso that you can easily bring all the recipes into the kitchen.Whether it’s a newway of mixing, a method for saving overproofed dough, innovative ways to useleftover levain, or how to improvise a proofer, you will become a better, moreconfident baker. Useful step-by-step tutorials and visual guides are found throughoutthe book, carefully designed to help you master key techniques, better navigatethe bread-making process, troubleshoot potential challenges, and bring a newlevel of confidence to your baking. Ultimately, ModernistBread at Home will help you make beautiful loaves of bread with a depth of flavorbeyond that which you’ll find in the store. And you can proudly say that you’vemade it at home.

Üldine tooteinfo: Modernist Bread at Home Hardback with slipcase

Kauba ID: 30072828
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,28 x 0,35 m, 0,3 kg
Kirjastus: The Cooking Lab
Autor: Nathan Myhrvold, Francisco Migoya
Lehekülgede arv: 592
Ilmumisaasta: 2024

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Modernist Bread at Home Hardback with slipcase
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Modernist Bread at Home Hardback with slipcase


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos