1

Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Täpsustused:
Autor: Le Cordon Bleu
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 14225646
4060
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

10. juunist

000

SmartPosti pakiautomaat

10. juunist

000

Unisend pakiautomaat

10. juunist

000

Postkontor

10. juunist

000

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

10. juunist

000

SmartPosti pakiautomaat

10. juunist

000

Unisend pakiautomaat

10. juunist

000

Postkontor

10. juunist

000

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Learn to bake your own bread with the acclaimed school. Le Cordon Bleu is the highly renowned, world-famous culinary school noted for the quality of its courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts and gastronomy. The teaching teams are composed of specialist chefs and pastry experts, most of them honoured by national or international prizes. One of its most famous alumnae in the 1940s was Julia Child, as depicted in the film Julie & Julia. There are 80 illustrated recipes, explained step-by-step with 1,450 photographs presented in seven chapters with recipes for traditional baguette, sourdough bread, milk rolls, focaccia, ciabatta, pita, challah, croissants, pain au chocolate, Parisian brioche, stollen, panettone, vanilla flan, kouign-amann, galette des rois and much, much more. Discover recipes for traditional, regional and international breads from across the world as well as viennoiseries (Danish pastries) and French pastries. Learn how to knead, shape and score breads and achieve baking success thanks to the know-how and advice of the very best bakers.

Üldine tooteinfo: Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Kauba ID: 14225646
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,2 x 0,23 m, 0,3 kg
Kirjastus: Grub Street Publishing
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Le Cordon Bleu
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos