Autor: | Carol Field, Ed Anderson |
Lehekülgede arv: | 432 |
Ilmumisaasta: | 2011 |
Kauba ID: | 14230301 |
An updated edition of an IACP Award-winning classic introduces traditional techniques for preparing artisanal doughs while incorporating new ingredient and equipment sections, four-color photography and instructions for using the natural yeast method.
Introduces traditional techniques for preparing artisanal doughs while incorporating ingredient and equipment sections and instructions for using the natural yeast method.
Kauba ID: | 14230301 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,04 x 0,2 x 0,24 m, 1,44 kg |
Kirjastus: | Random House USA Inc |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Kõva |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Toit ja jook |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Carol Field, Ed Anderson |
Lehekülgede arv: | 432 |
Ilmumisaasta: | 2011 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.
*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.