Historical Brewing Techniques: The Lost Art of Farmhouse Brewing

Täpsustused:
Autor: Lars Marius Garshol
Lehekülgede arv: 400
Ilmumisaasta: 2020
Kauba ID: 12382389
0 € tasuta tarne
2331
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
5099
-
5426
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Omniva pakiautomaat

15. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

15. maist

199

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

15. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

15. maist

199

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
5099
Minced
5426 7312
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Historical Brewing Techniques: The Lost Art of Farmhouse Brewing

Equal parts history, cultural anthropology, social science, and travelogue, this book describes brewing and fermentation techniques that are vastly different from modern craft brewing and preserves them for posterity and exploration. Learn about uncovering an unusual strain of yeast, called kveik, which can ferment a batch to completion in just 36 hours. Discover how to make keptinis by baking the mash in the oven. Explore using juniper boughs for various stages of the brewing process.

Üldine tooteinfo: Historical Brewing Techniques: The Lost Art of Farmhouse Brewing

Kauba ID: 12382389
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,18 x 0,24 m, 1 kg
Kirjastus: Brewers Publications
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Lars Marius Garshol
Lehekülgede arv: 400
Ilmumisaasta: 2020

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Historical Brewing Techniques: The Lost Art of Farmhouse Brewing
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(1381 ostja hinnangud)
0 €

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000
Võimalikud tarneviisid
5099
Müüja: Minced 4.4
(117 ostja hinnangud)
-25%
0 €

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000
Võimalikud tarneviisid
5426 7312