1

Edible Flowers: How, Why, and When We Eat Flowers

Täpsustused:
Autor: Monica Nelson, Adrianna Glaviano
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 15206774
4281
Müüja: EasyShop 4.4
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
5206
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

23. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

23. aprillist

000

Postkontor

23. aprillist

000

Kuller

23. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

23. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

23. aprillist

000

Postkontor

23. aprillist

000

Kuller

23. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
5206 7047
Müüja: EasyShop 4.4

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Edible Flowers: How, Why, and When We Eat Flowers

A beautifully packaged and illuminating guide to the use and cultural history of edible flowers, featuring gorgeous original photography, simple recipes and preparation methods, and thoughtful essays on eating flowers by leading voices across fields.This stunning guide to edible flowers--conceived by Monica Nelson, the founding creative and photo director of the influential journal Wilder Quarterly, and Adrianna Glaviano, a noted food and lifestyle photographer--is small in size but brimming with information and features lush original photography. Organizing dozens of flowers by flavor profile, Edible Flowers offers for each an enlightening text describing its taste, and suggested and traditional uses as an ingredient or accent, accompanied by a vibrant photographic portrait. Punctuated by simple recipes and short, essayistic moments written by celebrated chefs, artists, and writers recalling the use of edible flowers in their creative and gastronomic histories, and also including an illustrated "Life Span of a Flower" section demonstrating how some flowers may be consumed at every phase of their growth cycle, and a list of flowers not to eat, Edible Flowers is both a practical resource and a delightful read.

Üldine tooteinfo: Edible Flowers: How, Why, and When We Eat Flowers

Kauba ID: 15206774
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,2 x 0,15 m, 0,57 kg
Kirjastus: Monacelli Press
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Monica Nelson, Adrianna Glaviano
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Edible Flowers: How, Why, and When We Eat Flowers
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Edible Flowers: How, Why, and When We Eat Flowers

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Minced 4.3
(996 ostja hinnangud)
-26%

Omniva pakiautomaat

5. juunist

000
Võimalikud tarneviisid
5206 7047

Parimad pakkumised müüjalt EasyShop