Kevade parimad palad kõik ühest kohast - vaata kohe! 
1

Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

Täpsustused:
Autor: Richard Hosking, Debra Samuels
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2015
Kauba ID: 18088954
1850
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
4139
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. maist

199

Omniva pakiautomaat

8. maist

219

SmartPosti pakiautomaat

8. maist

259

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. maist

199

Omniva pakiautomaat

8. maist

219

SmartPosti pakiautomaat

8. maist

259

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
4139
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

Nominated for the Glenfiddich Food Book of the Year Award, this timeless volume is the first and only book of its kind on the subject.A Dictionary of Japanese Food helps food lovers around the world decipher the intricacies and nuances of Japanese cooking and its ingredients. Definitions in ordinary cookbooks and standard dictionaries—such as akebia forakebi, sea cucumber for namako, plum for ume—can be inadequate, misleading, or just plain wrong. Richard Hoskings eliminates the mystery by ensuring that each entry in the Japanese-English section includes the Japanese term in Roman script; the term in kana or kanji or both; a Latin name where appropriate; an English definition; and, for most entries, a short annotation.The English-Japanese section defines important English food terms in Japanese and annotates those needing explanation. One hundred small line drawings make it easy for readers to identify everything frommitsuba to the okoze fish, and seventeen appendices address the most critical elements of Japanese cuisine, from the making ofmiso and the structure of the Japanese meal to the tea ceremony.Newly typeset and featuring a fascinating and informative new foreword by Japanese cookbook author Debra Samuel,A Dictionary of Japanese Food will continue to help both food lovers and visitors to Japan discover the wonders of one of the world's great cuisines.

Üldine tooteinfo: Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

Kauba ID: 18088954
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,13 x 0,2 m, 0,23 kg
Kirjastus: Tuttle Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Täpsustamata
Autor: Richard Hosking, Debra Samuels
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2015

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(945 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

25. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
4139

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos