Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year

Täpsustused:
Autor: Richard Bertinet
Lehekülgede arv: 160
Ilmumisaasta: 2012
Kauba ID: 14366951
2440
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year

Richard's first book Dough, was winner of the Guild of Food Writers' Award for Best First Book, the Julia Child Award, the IACP Best Cookbook of the Year Award and a James Beard Foundation Book Award. 'The master of French breadmaking.' Sainsbury's magazine 'Master baker Richard Bertinet reveals how you can become an artisan bread maker at home.' Food & Travel 'This book will be a great help if you want to make your own sourdough, brioche, baguettes, ciabatta or bagels. The recipes are clearly laid out and the pictures are helpful and beautiful at the same time.' Independent Magazine Richard Bertinet's revolutionary and simple approach gives you the confidence to create really exciting recipes at home. He begins by mastering the mighty Sourdough and making your own ferments so that you can make bread anytime. And then he takes a look at speciality breads, using a range of flours and flavours - why not try making Spelt Bread or experiment with Bagels and Pretzels? He follows by exploring the Croissant and all its wonderful variations as well as covering other deliciously tempting sweet breads such as Stollen and Brioche. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crust is a worthy following to a remarkable debut.

Üldine tooteinfo: Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year

Kauba ID: 14366951
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Octopus Publishing Group
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Jahust nõud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Richard Bertinet
Lehekülgede arv: 160
Ilmumisaasta: 2012

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki