1

Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Täpsustused:
Autor: Philip Hasheider
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2018
Kauba ID: 15976674
2844
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

27. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

27. märtsist

000

Postkontor

27. märtsist

000

Kuller

27. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

27. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

27. märtsist

000

Postkontor

27. märtsist

000

Kuller

27. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering to processing to preserving in ways like smoking and salting, author Philip Hasheider teaches it all. Detailed step-by-step instructions and illustrations guide you through the entire process: you’ll see how to properly secure the animal, and get right into safely and humanely transforming the meat to a feast for the family. You’ll get to know different cuts of meat and see how to process it into different products, like sausages and jerky. With the help of this book, you will learn: -How to make the best primal and retail cuts from an animal -How to field dress wild game -Why cleanliness and sanitation are of prime importance for home processing -What tools, equipment, and supplies are needed for home butchering -How to safely handle live animals before slaughter -Important safely practices to avoid injuries -About the changes meat goes through during processing -Why temperature and time are important factors in meat processing -How to properly dispose of unwanted parts -The details of animal anatomy

Üldine tooteinfo: Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Kauba ID: 15976674
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,18 x 0,23 m, 0,3 kg
Kirjastus: Voyageur Press
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Toit ja jook
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Philip Hasheider
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2018

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Second Edition, New Edition

Reklaam

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos