Autor: | Giedo De Snijder, Frederic Van Tricht |
Lehekülgede arv: | 288 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Kauba ID: | 14026286 |
Making cheese is an art, tasting cheese is a delight. Respect for craft, raw materials and animals are how quality raw milk cheeses obtain their full bodied flavours, rich in depth and complexity. For this book, cheese refiner Van Tricht and cheesemaker De Snijder went looking for the best raw milk cheeses. The result is a selection of sustainable top products that are entirely handmade and prepared the traditional way. Here, the authors talk about the people and the stories behind 20 international raw milk cheeses, while demonstrating their love for both the profession and the product.
Kauba ID: | 14026286 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Lannoo |
Raamatu keel: | Pole täpsustatud |
Kaane tüüp: | Täpsustamata |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Täpsustamata |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Giedo De Snijder, Frederic Van Tricht |
Lehekülgede arv: | 288 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.