1

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Revised and Updated

Täpsustused:
Autor: Michael Ruhlman, Brian Polcyn, Yevgenity Solovyev
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2013
Kauba ID: 14364511
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 676 x 9 kuus
5115
5115
676 / kuus
või
3 1705
Ilma lisatasudeta
Müüja: EasyShop 4.4
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
6871
-
6899
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

10. aprillist

000

Postkontor

10. aprillist

000

Kuller

10. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

10. aprillist

000

Postkontor

10. aprillist

000

Kuller

10. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Pro Baltic
6871 8969
KATARATA
6899
Müüja: EasyShop 4.4

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Revised and Updated

Charcuterie exploded onto the scene in 2005 and encouraged an army of home cooks and professional chefs to start curing their own foods. This love song to animal fat and salt has blossomed into a bona fide culinary movement, throughout America and beyond, of curing meats and making sausage, pates, and confits. Charcuterie: Revised and Updated will remain the ultimate and authoritative guide to that movement, spreading the revival of this ancient culinary craft. Early in his career, food writer Michael Ruhlman had his first taste of duck confit. The experience "became a fascination that transformed into a quest" to understand the larger world of food preservation, called charcuterie, once a critical factor in human survival. He wondered why its methods and preparations, which used to keep communities alive and allowed for long-distance exploration, had been almost forgotten. Along the way he met Brian Polcyn, who had been surrounded with traditional and modern charcuterie since childhood. "My Polish grandma made kielbasa every Christmas and Easter," he told Ruhlman. At the time, Polcyn was teaching butchery at Schoolcraft College outside Detroit. Ruhlman and Polcyn teamed up to share their passion for cured meats with a wider audience. The rest is culinary history. Charcuterie: Revised and Updated is organized into chapters on key practices: salt-cured meats like pancetta, dry-cured meats like salami and chorizo, forcemeats including pates and terrines, and smoked meats and fish. Readers will find all the classic recipes: duck confit, sausages, prosciutto, bacon, pate de campagne, and knackwurst, among others. Ruhlman and Polcyn also expand on traditional mainstays, offering recipes for hot- and cold-smoked salmon; shrimp, lobster, and leek sausage; and grilled vegetable terrine. All these techniques make for a stunning addition to a contemporary menu. Thoroughly instructive and fully illustrated, this updated edition includes seventy-five detailed line drawings that guide the reader through all the techniques. With new recipes and revised sections to reflect the best equipment available today, Charcuterie: Revised and Updated remains the undisputed authority on charcuterie.

Üldine tooteinfo: Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Revised and Updated

Kauba ID: 14364511
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,21 x 0,26 m, 0,93 kg
Kirjastus: WW Norton & Co
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Michael Ruhlman, Brian Polcyn, Yevgenity Solovyev
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2013

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Revised and Updated
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing Revised and Updated

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Pro Baltic 4.3
(887 ostja hinnangud)
-23%

Omniva pakiautomaat

14. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
6871 8969
Müüja: KATARATA 4.6
(2027 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

14. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
6899

Parimad pakkumised müüjalt EasyShop