Autor: | Jean-Yves Bordier |
Lehekülgede arv: | 192 |
Ilmumisaasta: | 2019 |
Kauba ID: | 12211962 |
Enjoy the history, lore, and art of cooking with butter from a master French butter maker This book is dedicated to butter—an everyday yet noble food. Here is the history of butter, butter lore, the stages of butter-making, butter’s properties, and its uses in French cooking. You will learn that butter is a fantastic flavor enhancer. You will also come to know that it takes just six hours to make industrial butter but a full 72 hours to make artisanal butter that has a well-developed taste and bouquet. This book immerses you in the world of butter, from farm to plate, and includes 180 photographs and 40 recipes by Michelin-starred French chef Sylvain Guillemot. Enjoy Smoked Salt Butter, Chili Butter, Madagascar Vanilla Butter, and recipes for dishes of every variety. Bringing it all together is Jean-Yves Bordier, whose namesake brand is acclaimed worldwide.
Kauba ID: | 12211962 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Abrams |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Kõva |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Täpsustamata |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Jean-Yves Bordier |
Lehekülgede arv: | 192 |
Ilmumisaasta: | 2019 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.
*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.