1

Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition: How to Craft Real, Cultured, Non-Dairy Cheese Revised and Expanded

Täpsustused:
Autor: Karen McAthy
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 15977319
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 680 x 9 kuus
5139
5139
680 / kuus
või
3 1713
Ilma lisatasudeta
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

7. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

7. maist

000

Postkontor

7. maist

000

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

7. maist

000

Postkontor

7. maist

000

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition: How to Craft Real, Cultured, Non-Dairy Cheese Revised and Expanded

Expanded and updated second edition of the Gourmand World Cookbook Awards, 2018, Vegan Category Winner. Learn the craft of making authentic, delicious non-dairy cheese from acknowledged master plant-based cheesemaker Karen McAthy. Comprehensively updated and expanded, the second edition of the "plant-based cheesemaking bible" takes vegan cheesemaking to a new level. Containing over 150 full color photos and enhanced step-by-step instructions, coverage and new information includes: Eight new cheesemaking recipes plus dozens more from beginner to proNew coverage of "mixed method" fast-firming cultured cheesesGoing beyond nuts and seeds and using legumes for cheesemaking Dairy-free cultured butter, coconut milk yogurt, oat and cashew milk yogurt, and sour cream Growing plant-based cultures, including rejuvelac, sprouting, fermentation, kefir, and probiotic capsules Lactic acid fermentation and how to use it in cheesemaking Expanded coverage of flavors, aging, rind curing and smoking, and working with white and blue molds New recipe section for cooking with dairy-free cheeses including Coeur a la Creme, Buttermilk Fried Tempeh and more. The Art of Plant-based Cheesemaking, Second Edition is a must-have for aspiring DIY non-dairy cheesemakers, vegans, and serious foodies alike. The texture, the sharpness, the taste; you will be proud to serve up your creations.
Expanded & updated with over 150 color photos, The Art of Plant-based Cheesemaking, 2nd Edition is the acknowledged bible of vegan cheesemaking bible. Includes 8 new cheesemaking recipes, working with white & blue molds, nut, kefir, legumes, and other culture preparation, rind smoking, and a new section on cooking with vegan cheese.

Üldine tooteinfo: Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition: How to Craft Real, Cultured, Non-Dairy Cheese Revised and Expanded

Kauba ID: 15977319
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,25 x 0,2 m, 0,64 kg
Kirjastus: New Society Publishers
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Toit ja jook
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Karen McAthy
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition: How to Craft Real, Cultured, Non-Dairy Cheese Revised and Expanded
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition: How to Craft Real, Cultured, Non-Dairy Cheese Revised and Expanded


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos