1

Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Täpsustused:
Autor: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 16821629
3429
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
4806
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

5. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

5. maist

000

Postkontor

5. maist

000

Kuller

5. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

5. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

5. maist

000

Postkontor

5. maist

000

Kuller

5. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
4806 6567
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Discover everything there is to know about sushi!Sushi has taken the world by storm. Now, brilliant young Tokyo-based sushi chef Jun Takahashi wants to share his love and scientific knowledge of sushi-making with the world! His mastery of all things sushi is unparalleled and will appeal to professional chefs and sushi amateurs alike.With the help of gorgeous color photos and informative charts and diagrams, Takahashi and his two co-authors, Hidemi Sato and Mitose Tsuchida, cover the full range of sushi-making topics--from the biology and scientific composition of the ingredients, to the techniques sushi chefs learn over years of difficult training, to basic recipes for Tokyo-style sushi rice, sauces, condiments, and side dishes. The book's sections include lessons on how to:Find all types of seafood, such as eel, sea urchins, tuna, etc.Marinate fish with kombu seaweed.Cure fish with vinegar and sugar.Use and maintain high-quality Japanese sushi knives and an Ohitsu (a wooden rice container).Recognize the anatomy of a fish, different ways to cut a fish, and where to find the best meat.Shuck and prepare clams, such as the Mirugai Clam.Identify vinegar varieties and soy sauces.Prepare wasabi as well as grate, boil, and pickle ginger. Cook with heat and the differences between simmering (grilling) and dry-cooking (pan frying).Perfect traditional Japanese dishes, such as the tamago-yaki, Japanese Omelet.Recipes for 23 different types of sushi.Whether you're a professional chef, a casual lover of Japanese cuisine, or a sushi fanatic, this beautiful book will provide fascinating insights into the world of Japan's iconic national dish.

Üldine tooteinfo: Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Kauba ID: 16821629
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Tuttle Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Põhiroog
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Art and Science of Sushi: A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Minced 4.3
(996 ostja hinnangud)
-26%

Omniva pakiautomaat

5. juunist

000
Võimalikud tarneviisid
4806 6567

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos