Autor: | David Foskett, Neil Rippington, Steve Thorpe, Patricia Paskins |
Lehekülgede arv: | 336 |
Ilmumisaasta: | 2017 |
Kauba ID: | 17683409 |
Tailored to the new Level 2 Technical Certificate in Professional Cookery qualification, and covering every aspect of study and assessment, this textbook will ensure your students develop a sound understanding of the core knowledge and skills demanded by the new specification. Prepares students for both the practical synoptic assignment and the external written exam with practice questions and highly illustrated step-by-step breakdowns of key techniques. Includes classic dishes as well as the latest methods used in real Michelin-starred kitchens - Fully up-to-date information on health and safety practice and nutritional data. Includes professional tips on preparation and presentation Includes creative ways to vary dishes, including cheaper alternatives to more expensive ingredients.
Kauba ID: | 17683409 |
Kategooria: | Ühiskonnateemalised raamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Hodder Education |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Tüüp: | Sotsiaalteaduste raamatud |
Autor: | David Foskett, Neil Rippington, Steve Thorpe, Patricia Paskins |
Lehekülgede arv: | 336 |
Ilmumisaasta: | 2017 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.
*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.