1

Place at the Table: New American Recipes from the Nation's Top Foreign-Born Chefs

Täpsustused:
Autor: Gabrielle Langholtz, Rick Kinsel, Padma Lakshmi, Jose Andres
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2019
Kauba ID: 15417104
4598
4899
Müüja: KATARATA 4.6
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
4629
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

8. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

8. aprillist

000

Postkontor

8. aprillist

000

Kuller

8. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

8. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

8. aprillist

000

Postkontor

8. aprillist

000

Kuller

8. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Pro Baltic
4629
Müüja: KATARATA 4.6
  • 84% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Place at the Table: New American Recipes from the Nation's Top Foreign-Born Chefs

Get to know the foreign-born chefs who are transforming America's culinary landscape and learn how to make their signature dishes in your own kitchen.Today, some of the country's most exciting chefs hail from distant shores and they're infusing their restaurants' menus with the flavors of their heritage. Featuring the recipes of forty top foreign-born chefs, this book presents dishes from luminaries including Dominique Crenn (France), Michael Solomonov (Israel), Marcus Samuelsson (Ethiopia/Sweden), Corey Lee (Korea), and Daniela Soto-Innes (Mexico). Learn how to make Thai Dang's shrimp with sweet onions and Vietnamese coriander; Emma Bengtsson's salmon gravlax and lovage; and Miro Uskokovic's Hungarian pancake torte. These chefs are running the kitchens of the country's most exciting restaurants and each of them has a compelling story to tell, from tackling economic injustice to redefining restaurant culture. With mouthwatering photography and short contributions from America's leading food writers, this sumptuous, global, and inspiring cookbook brings a world of flavor into home kitchens.

Üldine tooteinfo: Place at the Table: New American Recipes from the Nation's Top Foreign-Born Chefs

Kauba ID: 15417104
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,21 x 0,29 m, 1,32 kg
Kirjastus: Prestel
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Gabrielle Langholtz, Rick Kinsel, Padma Lakshmi, Jose Andres
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2019

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Place at the Table: New American Recipes from the Nation's Top Foreign-Born Chefs
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Place at the Table: New American Recipes from the Nation's Top Foreign-Born Chefs

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Pro Baltic 4.3
(880 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

8. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
4629

Parimad pakkumised müüjalt KATARATA