Autor: | Vincent Lemains, Antonin Bonnet |
Lehekülgede arv: | 392 |
Ilmumisaasta: | 2023 |
Kauba ID: | 20024608 |
In the middle of the 20th century, Pierre Desfontaines, cousin of Louis Ernest Laduree, created the first Laduree macaron by having the genius to stick two macaron cookies together and fill them with a flavourful ganache. Ever since then, the preparation has stayed the same. Each season Laduree celebrates this little round cake that's crispy outside and soft inside, a perfect balance of aromas and textures, by creating new flavours. Each year the palette of flavours and colours grows, from the classic chocolate or raspberry to festive macarons, exotic flavours for certain destinations, fashion designers, perfumes etc. This book presents each of the 80 Laduree macarons, their aromas, inspirations, trend books and of course all of the recipes to make them at home. At the end of the book there is a practical, step-by-step section to show exactly how Laduree's chefs make the cookies and the ganache fillings so you can be sure to succeed in making them too.
Kauba ID: | 20024608 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg |
Kirjastus: | ACC Art Books |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Tüüp: | Toit ja jook |
Autor: | Vincent Lemains, Antonin Bonnet |
Lehekülgede arv: | 392 |
Ilmumisaasta: | 2023 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.
*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.