Autor: | Martin Klein, Korda, Pantauro |
Lehekülgede arv: | 344 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Kauba ID: | 19665848 |
Spearheading a new style of hospitality, each month Restaurant Ikarus lets a different international star chef take over its kitchen. Responsible for the individual design of the menu whether it is fusion cuisine, molecular gastronomy, or a style synonymous with their homeland, innovation, and personal flair are the key ingredients. Under a dazzling ceiling made from almost 2,000 panes of glass inside Salzburg"s Hangar-7, these culinary masters are reaching for the stars.Ikarus Invites the World´s Best Chefs document"s the journey towards the plate, explaining how the talented teams involved rise to the challenge and passionately recreate these bespoke menus. A sizzling mix of personal commentaries and processes which pave the way to perfection, this book grants an invitation to the top table.
Kauba ID: | 19665848 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Die Gestalten Verlag |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Tüüp: | Toit ja jook |
Autor: | Martin Klein, Korda, Pantauro |
Lehekülgede arv: | 344 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.