Autor: | Silva Miquel De Castro E |
Lehekülgede arv: | 64 |
Ilmumisaasta: | 2016 |
Kauba ID: | 20874603 |
Portugal's culinary traditions change with the landscape, from the north to the south of the country and from the sea border to the rugged, mountainous interior. This wonderful little book contains a compilation of delicious dishes that reflect the varied tastes of Portugal, and features ingredients such as leafy greens, garlic, sheeps' milk cheese, pork sausages, spider crab, wild mushrooms, chestnuts and almonds. Recipe highlights include the refreshing taste of Tomato Salad with Marinated Peppers and Oregano, a warming Chestnut and White Bean Soup from the north, dry salted cod Bacalhau served with potato mash gratin, smooth-tasting Roast Pork Ribs with Milhos (polenta), and the irresistible winter treat of Fried Bread with Port Sauce. With beautiful photography throughout, this is the perfect introduction to Portuguese cooking.
Kauba ID: | 20874603 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Anness Publishing |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Tüüp: | Toit ja jook |
Autor: | Silva Miquel De Castro E |
Lehekülgede arv: | 64 |
Ilmumisaasta: | 2016 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.