Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure

Täpsustused:
Autor: Tim Hayward
Lehekülgede arv: 144
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 13161471
3099
Müüja: KATARATA 4.6
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
3460
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

12. juunist

000

Postkontor

13. juunist

199

Omniva pakiautomaat

13. juunist

219

DPD pakiautomaat

13. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

13. juunist

259

Kuller

13. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. juunist

199

Omniva pakiautomaat

13. juunist

219

DPD pakiautomaat

13. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

13. juunist

259

Kuller

13. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
3460 4952
Müüja: KATARATA 4.6
  • 85% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure

From Scratch: Charcuterie is an accessible handbook that features all the recipes and techniques you need to know to cure and preserve meat from scratch. Preserving and curing at home is easier than you think, and this book explains how. Covering the basics, Tim Hayward takes the home cook from the principles of charcuterie and the importance of salinity, temperature, humidity and time through all the classic techniques of curing and salting, drying and preserving. With clear step-by-step instructions and photography, explanations of what works and why, and foolproof recipes, you'll learn how to make everything from Pate to Pastrami, Smoking Bacon to Salt Beef, Corned Beef to Confit Duck and more. Packed with useful, accessible information and focussing on back-to-basics skills, the From Scratch series is designed to inspire you to slow down and create. Titles include: Sourdough, Brew, Ferment.

Üldine tooteinfo: Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure

Kauba ID: 13161471
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Quadrille Publishing Ltd
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Tim Hayward
Lehekülgede arv: 144
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Charcuterie: Slow Down, Salt, Dry and Cure
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Minced 4.4
(159 ostja hinnangud)
-30%

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

5. juunist

000
Võimalikud tarneviisid
3460 4952