Netokogus: | 1500 g |
Päritoluriik: | Pole täpsustatud |
Kauba ID: | 13102846 |
glükoos on seetõttu kulinaaria piirkonnas üks populaarsemaid suhkruid, mis on täiesti looduslik toidutoode, mis saadakse tugevuse hüdrolüüsist. See on laialt levinud kondiitritoodete ja jäätise tootmisel ning kulinaarias üldiselt selle teadaolevate eripärade tõttu nutikatele ja stabiliseerimiseks. Pulbrikujulist glükoosisisaldust kasutatakse peamiselt kondiitritoodetes, kuna see soosib pruunistavaid küpsetisi, näiteks kooke ja piirab samal ajal glasuuride kristallimist. Kuna seda saab ka edasi lükata, kasutatakse seda sageli kuulsate puuviljade tarkuste tootmisel, kuna see võimaldab neil aja jooksul pehmelt püsida, mitte liiga suhkrut suulae peal. Seda toitu eelistatakse ka jäätisesalongides, kuna see muudab need tooted pehmemaks, toimides vee külmumispunktile, kui toodetakse jäätist, poolfreddo või sorbetid. Glükoosisiirupit saab hõlpsasti valmistada ka pulbrilisest glükoosist: retsept on väga lihtne. Lisage valitud glükoosi koguse põhjal lihtsalt 20% vett. Hästi tuntud suhkrupasta valmistatakse selle tootega koos kala, vee ja tuhksuhkru liimiga. Algselt saab seda valget elastset tainast kujundada vastavalt soovile, et koogid ja koogikesed ebaharilike, loominguliste ja kujutlusvõimeliste kujudega valmistada. Glükoos on fruktoosi ja sahharoosiga võrreldes lahustuv.
Kauba ID: | 13102846 |
Kategooria: | Lisandid toiduvalmistamiseks |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,23 x 0,15 x 0,07 m, 1,5 kg |
Kaubamärk: | SaporePuro |
Netokogus: | 1500 g |
Päritoluriik: | Pole täpsustatud |
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: | Kõik SaporePuro tooted |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.