Glükoosisiirupipulber - kuiv glükoos - ideaalne jäätise, sorbettide ja magustoitude jaoks - 1,5 kg

Täpsustused:
Netokogus: 1500 g
Päritoluriik: Pole täpsustatud
Kauba ID: 13102846
3799
2533 /kg
Müüja: KATARATA 4.6
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: KATARATA 4.6
  • 85% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Glükoosisiirupipulber - kuiv glükoos - ideaalne jäätise, sorbettide ja magustoitude jaoks - 1,5 kg

glükoos on seetõttu kulinaaria piirkonnas üks populaarsemaid suhkruid, mis on täiesti looduslik toidutoode, mis saadakse tugevuse hüdrolüüsist. See on laialt levinud kondiitritoodete ja jäätise tootmisel ning kulinaarias üldiselt selle teadaolevate eripärade tõttu nutikatele ja stabiliseerimiseks. Pulbrikujulist glükoosisisaldust kasutatakse peamiselt kondiitritoodetes, kuna see soosib pruunistavaid küpsetisi, näiteks kooke ja piirab samal ajal glasuuride kristallimist. Kuna seda saab ka edasi lükata, kasutatakse seda sageli kuulsate puuviljade tarkuste tootmisel, kuna see võimaldab neil aja jooksul pehmelt püsida, mitte liiga suhkrut suulae peal. Seda toitu eelistatakse ka jäätisesalongides, kuna see muudab need tooted pehmemaks, toimides vee külmumispunktile, kui toodetakse jäätist, poolfreddo või sorbetid. Glükoosisiirupit saab hõlpsasti valmistada ka pulbrilisest glükoosist: retsept on väga lihtne. Lisage valitud glükoosi koguse põhjal lihtsalt 20% vett. Hästi tuntud suhkrupasta valmistatakse selle tootega koos kala, vee ja tuhksuhkru liimiga. Algselt saab seda valget elastset tainast kujundada vastavalt soovile, et koogid ja koogikesed ebaharilike, loominguliste ja kujutlusvõimeliste kujudega valmistada. Glükoos on fruktoosi ja sahharoosiga võrreldes lahustuv.

Üldine tooteinfo: Glükoosisiirupipulber - kuiv glükoos - ideaalne jäätise, sorbettide ja magustoitude jaoks - 1,5 kg

Kauba ID: 13102846
Kategooria: Lisandid toiduvalmistamiseks
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,15 x 0,07 m, 1,5 kg
Kaubamärk: SaporePuro
Netokogus: 1500 g
Päritoluriik: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik SaporePuro tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Glükoosisiirupipulber - kuiv glükoos - ideaalne jäätise, sorbettide ja magustoitude jaoks - 1,5 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki