Kohvi keetmise tehnika
\n\nOled kunagi mõelnud külma kohvi valmistamise peale? Lihtsalt, lisa oma soovitud kohvipuru pudelisse, täida see külma veega ja pane külmikusse. See keetmistehnika annab pehme, tugeva kohvimaitse, ilma kerge kibeduseta. Ülemine filter tagab, et kohvipuru püsib paigal, et tagada puhas keetmine.
\n\nLisaks on see pudel ka käsitööna valmistatud anum värskendava infusioonivee valmistamiseks. Lihtsalt asendage kohvipuru oma armastatud puuviljaga!
\n\nEsteetika ja käsitöö
\n\nTritanist valmistatud pudel saavutab tasakaalu kerguse ja vastupidavuse vahel ning tagab toiduohutuse. Kork on valmistatud silikoonist, filter aga plastkonstruktsioonist. Nende materjalide valik ja pudeli lai avaus muudavad puhastamise lihtsaks. Pudeli kuju tagab mitmekülgse hoiustamise - hoia seda püsti või küljele asetatuna.\n