Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives

Täpsustused:
Autor: Guillaume Coudray, Bee Wilson
Lehekülgede arv: 400
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 12905896
3299
Müüja: KATARATA 4.7
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: KATARATA 4.7
  • 85% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives

"Highly persuasive … a well-organised and solid dossier that alerts us to legalised chemical trickery." Joanna Blythman, The Spectator"A bombshell book" Daily Mail"Eye-opening and important . . . a book full of righteous anger" Bee Wilson, from her ForewordDid you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as ‘category 1 carcinogens’?Would you eat them if you knew they caused bowel cancer?Following ten years of detailed investigation, documentary film-maker Guillaume Coudray presents a powerful examination of the use of nitro-additives in meat. As he reveals, most mass-produced processed meats, and now even many ‘artisanal’ products, contain chemicals that react with meat to form cancer-causing compounds. He tells the full story of how, since the 1970s, the meat-processing industry has denied the health risks because these additives make curing cheaper and quicker, extending shelf life and giving meat a pleasing pink colour.These additives are, in fact, unnecessary. Parma ham has not contained them for nearly 30 years – and indeed all traditional cured meats were once produced without nitrate and nitrite. Progressive producers are now increasingly following that example.?Who Poisoned Your Bacon? – featuring a foreword by acclaimed food writer Bee Wilson – is the authoritative, gripping and scandalous story of big business flying in the face of scientific health warnings. It allows you to evaluate the risks, and carries a message of hope that things can change.

Üldine tooteinfo: Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives

Kauba ID: 12905896
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Icon Books
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Guillaume Coudray, Bee Wilson
Lehekülgede arv: 400
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Who Poisoned Your Bacon?: The Dangerous History of Meat Additives
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki