1

Understanding Wine Chemistry

Täpsustused:
Autor: AL Waterhouse
Lehekülgede arv: 480
Ilmumisaasta: 2016
Kauba ID: 15908144
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 773 x 36 kuus
15799
15799
773 / kuus
või
3 5267
Ilma lisatasudeta
Müüja: KATARATA 4.6
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

2. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

2. maist

000

Postkontor

2. maist

000

Kuller

2. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

2. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

2. maist

000

Postkontor

2. maist

000

Kuller

2. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: KATARATA 4.6
  • 83% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Understanding Wine Chemistry

Wine chemistry inspires and challenges with its complexity, and while this is intriguing, it can also be a barrier to further understanding. The topic is demystified in Understanding Wine Chemistry, which explains the important chemistry of wine at the level of university education, and provides an accessible reference text for scientists and scientifically trained winemakers alike. Understanding Wine Chemistry: Summarizes the compounds found in wine, their basic chemical properties and their contribution to wine stability and sensory properties Focuses on chemical and biochemical reaction mechanisms that are critical to wine production processes such as fermentation, aging, physiochemical separations and additions Includes case studies showing how chemistry can be harnessed to enhance wine color, aroma, flavor, balance, stability and quality. This descriptive text provides an overview of wine components and explains the key chemical reactions they undergo, such as those controlling the transformation of grape components, those that arise during fermentation, and the evolution of wine flavor and color. The book aims to guide the reader, who perhaps only has a basic knowledge of chemistry, to rationally explain or predict the outcomes of chemical reactions that contribute to the diversity observed among wines. This will help students, winemakers and other interested individuals to anticipate the effects of wine treatments and processes, or interpret experimental results based on an understanding of the major chemical reactions that can occur in wine.

Üldine tooteinfo: Understanding Wine Chemistry

Kauba ID: 15908144
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,16 x 0,24 m, 0,3 kg
Kirjastus: John Wiley & Sons Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Psühholoogia raamatud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: AL Waterhouse
Lehekülgede arv: 480
Ilmumisaasta: 2016

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Understanding Wine Chemistry
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Understanding Wine Chemistry


Parimad pakkumised müüjalt KATARATA