1

Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research

Täpsustused:
Autor: Jian Zhong, Claire Gaiani, Yang Hongshun
Lehekülgede arv: 384
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 15703524
Ainult äpis! Saad kuni 4x rohkem Kaup24-eurosid!*
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 773 x 36 kuus
15805
15805
773 / kuus
või
3 5269
Ilma lisatasudeta
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

3. juulist

000

SmartPosti pakiautomaat

3. juulist

000

Unisend pakiautomaat

3. juulist

000

Kuller

3. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. juulist

000

SmartPosti pakiautomaat

3. juulist

000

Unisend pakiautomaat

3. juulist

000

Kuller

3. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research

Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research explains how to get reliable AFM data and current application progress of AFM in different food substances. Sections focus on an Introduction to AFM for food research and Applications of AFM for different types of food substances. Edited by 3 experts in the field of nanotechnology and food science, this book reduces the difficulty of AFM application and shortens the learning time for new hands. Until now, no such book has systematically described the application of Atomic Force Microscopy (AFM) for food research. Many scientists in the field of food science and engineering need to evaluate their developed foods and food contact surfaces at nanoscale. However, there is a steep learning curve for new hands, hence the need for this comprehensive resource.

Üldine tooteinfo: Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research

Kauba ID: 15703524
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,16 x 0,24 m, 0,3 kg
Kirjastus: Elsevier Science Publishing Co Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Sotsiaalteaduste raamatud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Jian Zhong, Claire Gaiani, Yang Hongshun
Lehekülgede arv: 384
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos