1

Food History Reader: Primary Sources

Täpsustused:
Autor: Ken Albala
Lehekülgede arv: 536
Ilmumisaasta: 2014
Kauba ID: 13654491
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 752 x 9 kuus
5689
5689
752 / kuus
või
3 1897
Ilma lisatasudeta
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

4. juunist

000

SmartPosti pakiautomaat

4. juunist

000

Unisend pakiautomaat

4. juunist

000

Postkontor

4. juunist

000

Kuller

4. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

4. juunist

000

SmartPosti pakiautomaat

4. juunist

000

Unisend pakiautomaat

4. juunist

000

Postkontor

4. juunist

000

Kuller

4. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Food History Reader: Primary Sources

With the proliferation of food history courses and avid interest amongst scholars and the public, the need for a comprehensive collection of primary texts is urgent. This is the definitive reader, spanning the globe from classical antiquity to the present.
With the proliferation of food history courses and avid interest among scholars and the general public, the need for a solid comprehensive collection of key primary texts about food of the past is urgent. This collection spans the globe from classical antiquity to the present, offering substantive selections from cookbooks, fiction, gastronomic and dietary treatises and a wide range of food writing. Meant to offer a solid introduction to each period with extensive commentary and suggestions for interpretive strategies, this reader provides extracts undigested, for the student who needs immediate and direct contact with the ideas of the past. Readings illustrate the various ways religion, politics, social structure, health and agricultural policy shaped what people ate in the past and offer instructive ways to think about our own food systems and how they have been shaped by historical forces.
With the proliferation of food history courses and avid interest amongst scholars and the public, the need for a comprehensive collection of primary texts is urgent. This is the definitive reader, spanning the globe from classical antiquity to the present.

Üldine tooteinfo: Food History Reader: Primary Sources

Kauba ID: 13654491
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,19 x 0,25 m, 1,03 kg
Kirjastus: Bloomsbury Publishing PLC
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Sotsiaalteaduste raamatud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Ken Albala
Lehekülgede arv: 536
Ilmumisaasta: 2014

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Food History Reader: Primary Sources
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Food History Reader: Primary Sources


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos