1

Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition

Täpsustused:
Autor: Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (CIA)
Lehekülgede arv: 544
Ilmumisaasta: 2013
Kauba ID: 18456284
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 849 x 9 kuus
6418
6418
849 / kuus
või
3 2140
Ilma lisatasudeta
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
8069
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

28. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

28. maist

000

Unisend pakiautomaat

28. maist

000

Postkontor

28. maist

000

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

28. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

28. maist

000

Unisend pakiautomaat

28. maist

000

Postkontor

28. maist

000

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
8069
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition

Provides detailed explanations of the chocolate and candy making processes, discussing equipment, ingredients, techniques, and pitfalls, while providing recipes for such treats as truffles, caramels, ganaches, gummies, and nougats.
The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooksChocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections. Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines.Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrationsFeatures new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy barsWritten by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Üldine tooteinfo: Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition

Kauba ID: 18456284
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: John Wiley & Sons Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Täpsustamata
Autor: Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (CIA)
Lehekülgede arv: 544
Ilmumisaasta: 2013

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(1017 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

16. maist

000
Võimalikud tarneviisid
8069

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos