1

Basics of Regenerative Agriculture: Chemical-free, nature-friendly and community-focused food

Täpsustused:
Autor: Ross Mars
Lehekülgede arv: 192
Ilmumisaasta: 2024
Kauba ID: 30075003
1895
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

Unisend pakiautomaat

23. maist

229

SmartPosti pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

Unisend pakiautomaat

23. maist

229

SmartPosti pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Basics of Regenerative Agriculture: Chemical-free, nature-friendly and community-focused food

In an era where 40 percent of global food system emissions originate from agriculture, the imperative for a swift transition to an organic, highly productive, and carbon-sequestering approach is undeniable. Ross Mars adeptly unravels the principles and practices of regenerative agriculture, providing readers with an accessible yet comprehensive roadmap to grasp the core of this groundbreaking approach. Tailored for a diverse audience, it caters to farmers, agricultural practitioners, and anyone engaged or interested in the agricultural realm. The book serves as a guide for those seeking a profound understanding of regenerative design principles, offering practical insights and techniques to implement sustainable methodologies on the farm. From delving into the intricacies of soil health to exploring the strategic integration of flora within regenerative systems, Mars leads readers through an enlightening journey that highlights the interconnectedness of all living elements in a regenerative ecosystem. He considers both animal-free approaches and the potential benefits of including animals on the farm. 'The Basics of Regenerative Agriculture,' featuring a foreword by Emeritus Professor Stuart B. Hill, acts as a compass for those dedicated to fostering regenerative design not only in agriculture but also extending its impact to broader realms of sustainable living. This is more than a book; it's a dynamic call to action and a guidebook for reconnecting with the land. It instils hope for a future where regenerative design becomes the healing force the Earth needs, leaving behind a flourishing legacy for generations to come.

Üldine tooteinfo: Basics of Regenerative Agriculture: Chemical-free, nature-friendly and community-focused food

Kauba ID: 30075003
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,17 x 0,24 m, 0,3 kg
Kirjastus: Permanent Publications
Raamatu keel: Inglise keel
Autor: Ross Mars
Lehekülgede arv: 192
Ilmumisaasta: 2024

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Basics of Regenerative Agriculture: Chemical-free, nature-friendly and community-focused food
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Basics of Regenerative Agriculture: Chemical-free, nature-friendly and community-focused food


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos