Autor: | Food and Agriculture Organization of the United Nations |
Lehekülgede arv: | 180 |
Ilmumisaasta: | 2020 |
Kauba ID: | 15360844 |
This year's edition provides new estimates of the percentage of the world's food lost from production up to the retail level. It suggests that identifying and understanding critical loss points in specific supply chains - where considerable potential exists for reducing food losses - is crucial to deciding on appropriate measures. It also provides some guiding principles for interventions based on the objectives being pursued through food loss and waste reductions, be they in improved economic efficiency, food security and nutrition, or environmental sustainability.
Kauba ID: | 15360844 |
Kategooria: | Majandusalased raamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,03 x 0,21 x 0,29 m, 0,3 kg |
Kirjastus: | Food & Agriculture Organization of the United Nations (FAO) |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Pole informatsiooni |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Täpsustamata |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Food and Agriculture Organization of the United Nations |
Lehekülgede arv: | 180 |
Ilmumisaasta: | 2020 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.
*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.