1

Chemistry in Your Kitchen

Täpsustused:
Autor: Matthew Hartings
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2016
Kauba ID: 17964369
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 716 x 9 kuus
5417
5417
716 / kuus
või
3 1807
Ilma lisatasudeta
Müüja: EasyShop 4.4
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

23. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

23. aprillist

000

Postkontor

23. aprillist

000

Kuller

23. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

23. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

23. aprillist

000

Postkontor

23. aprillist

000

Kuller

23. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: EasyShop 4.4

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Chemistry in Your Kitchen

Introducing basic chemistry through everyday foods and meal preparations, this book is a fascinating read for anyone interested in the science behind cooking.
Whether you know it or not, you become a chemist any time you step into a kitchen. As you cook, you oversee intricate chemical transformations that would test even the most hardened of professional chemists. Focussing on how and why we cook different dishes the way we do, this book introduces basic chemistry through everyday foods and meal preparations. Through its unique meal-by-meal organisation, the book playfully explores the chemistry that turns our food into meals. Topics covered range from roasting coffee beans to scrambling eggs and gluten development in breads. The book features many experiments that you can try in your own kitchen, such as exploring the melting properties of cheese, retaining flavour when cooking and pairing wines with foods. Through molecular chemistry, biology, neuroscience, physics and agriculture, the author discusses various aspects of cooking and food preparation. This is a fascinating read for anyone interested in the science behind cooking.

Üldine tooteinfo: Chemistry in Your Kitchen

Kauba ID: 17964369
Kategooria: Majandusalased raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,15 x 0,23 m, 0,49 kg
Kirjastus: Royal Society of Chemistry
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Majandusteadus
Autor: Matthew Hartings
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2016

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Chemistry in Your Kitchen
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Chemistry in Your Kitchen


Parimad pakkumised müüjalt EasyShop