Chemistry for Cooks: An Introduction to the Science of Cooking

Täpsustused:
Autor: Sandra C. Greer
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2023
Kauba ID: 15513479
6085
Lisa korvi
805 / kuus

3 2029
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

3. veebruarist

000

Smartpost pakiautomaat

3. veebruarist

000

Postkontor

3. veebruarist

000

Kuller

3. veebruarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. veebruarist

000

Smartpost pakiautomaat

3. veebruarist

000

Postkontor

3. veebruarist

000

Kuller

3. veebruarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Chemistry for Cooks: An Introduction to the Science of Cooking

"Chemistry for Cooks is a science for nonmajors textbook that addresses the science of cooking. No background knowledge in science is needed"--
A fun approach to teaching science that uses cooking to demonstrate principles of chemistry for undergraduate students who are not science majors, high school students, culinary students, and home cooks.How does an armload of groceries turn into a culinary masterpiece? In this highly accessible and informative text, Sandra C. Greer takes students into the kitchen to show how chemistry—with a dash of biology and physics—explains what happens when we cook. Chemistry for Cooks provides all the background material necessary for nonscientists to understand essential chemical processes and to see cooking as an enjoyable application of science. Greer uses a variety of practical examples, including recipes, to instruct readers on the molecular structure of food, the chemical reactions used in cooking to change the nature of food, and the essentials of nutrition and taste. She also offers kitchen hints and exercises based on the material in each chapter, plus do-it-yourself projects to encourage exploration of the chemistry that takes place when we cook food. FeaturesPerfect for science courses aimed at non–science majors: does not require prior knowledge of chemistry, physics, or biologyEqually useful for general readers, home and professional cooks, and culinary studentsTopics include what matter is made of, how the structure of matter is altered by heat, how we treat food in order to change its microscopic structure, why particular procedures or methods are used in the kitchen, and how to think critically about various cooking methodsA reference section at the end of each chapter points readers to resources for further studyAdditional online resources include a solutions manual, a sample syllabus, and PowerPoint slides of all tables and figures

Üldine tooteinfo: Chemistry for Cooks: An Introduction to the Science of Cooking

Kauba ID: 15513479
Kategooria: Majandusalased raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,16 x 0,23 m, 0,57 kg
Kirjastus: MIT Press Ltd
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Majandusteadus
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Sandra C. Greer
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2023

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Chemistry for Cooks: An Introduction to the Science of Cooking
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Chemistry for Cooks: An Introduction to the Science of Cooking

Reklaam

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos