1

Gastronomical Arts in Spain: Food and Etiquette

Täpsustused:
Autor: Frederick A. de Armas, James Mandrell
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 15613449
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 894 x 9 kuus
6763
6763
894 / kuus
või
3 2255
Ilma lisatasudeta
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

21. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

21. maist

000

Postkontor

21. maist

000

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

21. maist

000

Postkontor

21. maist

000

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Gastronomical Arts in Spain: Food and Etiquette

This collection of essays provides a panoramic view of Spanish gastronomy and etiquette from the Middle Ages to the present.
The Gastronomical Arts in Spain includes essays that span from the medieval to the contemporary world, providing a taste of the many ways in which the art of gastronomy developed in Spain over time. This collection encompasses a series of cultural objects and a number of interests, ranging from medicine to science, from meals to banquets, and from specific recipes to cookbooks.The contributors consider Spanish cuisine as presented in a variety of texts, including literature, medical and dietary prescriptions, historical documents, cookbooks, and periodicals. They draw on literary texts in their socio-historical context in order to explore concerns related to the production and consumption of food for reasons of hunger, sustenance, health, and even gluttony.Structured into three distinct "courses" that focus on the history of foodstuffs, food etiquette, and culinary fashion, The Gastronomical Arts in Spain brings together the many sights and sounds of the Spanish kitchen throughout the centuries.

Üldine tooteinfo: Gastronomical Arts in Spain: Food and Etiquette

Kauba ID: 15613449
Kategooria: Ajalooraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,16 x 0,24 m, 0,56 kg
Kirjastus: University of Toronto Press
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Ajalooline
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Frederick A. de Armas, James Mandrell
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Gastronomical Arts in Spain: Food and Etiquette
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki