Autor: | Tom Adams, Jamie Berger, Simon Anderson, Richard H Turner |
Lehekülgede arv: | 288 |
Ilmumisaasta: | 2013 |
Kauba ID: | 12382521 |
With great recipes for meats, sauces and rubs mixed with ideas for pickles, slaws, puddings and cocktails, plus features on meats, equipment and methods, the Pitt Cue Co. Cookbook is your guide to enjoying the best hot, smoky, sticky, spicy grub all year round. From Pitt Cue's legendary Pickle backs and bourbon cocktails, to their acclaimed Pulled pork shoulder; Burnt ends mash; Smoked ox cheek toasts with pickled walnuts; Lamb rib with molasses mop and onion salad; Chipotle & confit garlic slaw; Crispy pickled shiitake mushrooms; Toffee apple grunt; Sticky bourbon & cola pudding and so much more, it's all irresistibly delicious food to savour and share.
Kauba ID: | 12382521 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Octopus Publishing Group |
Raamatu keel: | Pole täpsustatud |
Kaane tüüp: | Täpsustamata |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Täpsustamata |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Tom Adams, Jamie Berger, Simon Anderson, Richard H Turner |
Lehekülgede arv: | 288 |
Ilmumisaasta: | 2013 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.
*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.