Foraging: A practical guide to finding and preparing free wild food

Täpsustused:
Autor: John Lewis-Stempel
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2012
Kauba ID: 12983106
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Kaup24-eurodes! 0 p. 00:00:00
1413
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Foraging: A practical guide to finding and preparing free wild food

A practical guide to finding and preparing food from hedgerows, parks, fields, woods, rivers and seashore. Aimed at the beginner, it also has a wealth of tips for the enthusiast, and, unlike other books on wild food, covers foraging in the urban environment as well as the countryside. The book shows the reader 'Where, How and When' to find the best edible berries, leaves, flowers, mushrooms, seaweed, shellfish and snails, with clear and full instructions on what is safe to eat. Foraging covers the 100 wild foods that are good to eat, fun to find, easy to identify - and will make a healthy difference to your diet and your bank balance. The book is organised by environment so when taking a walk, gardening, or having a day out you know how to gather a hedgerow harvest, a field feast, a seaside salad. Each entry features one species, and fully explains its looks, exactly where in the habitat it will be found, when it is ripe to eat, its alternative names, its history, how to harvest it, its culinary uses. There are full instructions too on preparation of each plant/fungi/animal, along with recipes for its use. Comfrey fritters, hazelnut pate, nettle beer,sorrel soup, dandelion coffee, blackberry jam....

Üldine tooteinfo: Foraging: A practical guide to finding and preparing free wild food

Kauba ID: 12983106
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Little, Brown Book Group
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Toit ja jook
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: John Lewis-Stempel
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2012

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Foraging: A practical guide to finding and preparing free wild food
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki