1

Ferment: A Practical Guide to the Ancient Art of Making Cultured Foods

Täpsustused:
Autor: Holly Davis
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2017
Kauba ID: 14183346
2980
Pakkumised teistelt müüjatelt (3):
4390
-
4871
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

2. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

2. maist

000

Postkontor

2. maist

000

Kuller

2. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

2. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

2. maist

000

Postkontor

2. maist

000

Kuller

2. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Pro Baltic
4390 5719
KATARATA
4399
EasyShop
4871
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Ferment: A Practical Guide to the Ancient Art of Making Cultured Foods

Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Kefir, kombucha, sauerkraut, yoghurts, pickles, kimchi - they are surging in popularity because of their health benefits as well as because they are fun projects for cooks who want to make things from scratch or preserve the bounty. Most commercially produced fermented foods in supermarkets have been pasteurised, killing off healthy bacteria in the process. But it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.

Üldine tooteinfo: Ferment: A Practical Guide to the Ancient Art of Making Cultured Foods

Kauba ID: 14183346
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,19 x 0,25 m, 1,1 kg
Kirjastus: Murdoch Books
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: E-raamat
Tüüp: Põhiroog
Raamat väljavõttega: Jah
Autor: Holly Davis
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2017

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Ferment: A Practical Guide to the Ancient Art of Making Cultured Foods
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Ferment: A Practical Guide to the Ancient Art of Making Cultured Foods

Pakkumised teistelt müüjatelt (3)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Pro Baltic 4.3
(906 ostja hinnangud)
-23%

Omniva pakiautomaat

23. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
4390 5719
Müüja: KATARATA 4.6
(2047 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

23. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
4399
Müüja: EasyShop 4.4
(914 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

23. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
4871

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos