Evolutions in Bread: Artisan Pan Breads and Dutch-Oven Loaves at Home [A baking book by the author of Flour Water Salt Yeast]

Täpsustused:
Autor: Ken Forkish
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 14278656
TASUTA TARNE al 20 €
3955
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
6768
-
6899
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Pro Baltic
6768 8839
KATARATA
6899
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Evolutions in Bread: Artisan Pan Breads and Dutch-Oven Loaves at Home [A baking book by the author of Flour Water Salt Yeast]

The New York Times best-selling author of Four Water Salt Yeast helps home bakers elevate their bread-making game with all-new recipes for same-day loaves, overnight cold-proof doughs and classic levains along with equipment lists, and important methods and techniques. Illustrations. Index.
The New York Times bestselling author of Flour Water Salt Yeast teaches you how to elevate your sandwich bread, breakfast toast, and overall bread-baking game using everything he’s learned in the last decade to perfect his loaves.If you want to craft artisan pan breads and rustic Dutch oven loaves at home with professional, consistent results, this is the book for you. Think crispy, crackly crusts and soft, airy interiors, just like from your favorite artisan bakery—except it came from your own oven.  Approachable to the home baker, while still being chock-full of expert knowledge and all-new recipes, Evolutions in Bread covers same-day loaves, overnight cold-proof doughs, and classic levains. Forkish shares the secrets he has learned for making sourdough starter that’s more flour efficient while also exploring classic breads and enriched doughs, such as Japanese Milk Bread and Brioche.  Included with each recipe is a handy baking schedule, helping newbies navigate their first starters and loaves. The doughs are also versatile; most can be prepared as a lidded pan loaf, open pan loaf, or as a rustic country loaf. This book will improve anyone's baking but also serves as a companion to Flour Water Salt Yeast, giving you everything you need to create any loaf imaginable.

Üldine tooteinfo: Evolutions in Bread: Artisan Pan Breads and Dutch-Oven Loaves at Home [A baking book by the author of Flour Water Salt Yeast]

Kauba ID: 14278656
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Kirjastus: Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Ken Forkish
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Evolutions in Bread: Artisan Pan Breads and Dutch-Oven Loaves at Home [A baking book by the author of Flour Water Salt Yeast]
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Evolutions in Bread: Artisan Pan Breads and Dutch-Oven Loaves at Home [A baking book by the author of Flour Water Salt Yeast]

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Pro Baltic 4.4
(733 ostja hinnangud)
-23%
0 €

Omniva pakiautomaat

3. jaanuarist

000
Võimalikud tarneviisid
6768 8839
Müüja: KATARATA 4.6
(1827 ostja hinnangud)
0 €

Omniva pakiautomaat

6. jaanuarist

000
Võimalikud tarneviisid
6899

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos