1

101 Things I Learned in Culinary School

Täpsustused:
Autor: Louis Eguaras, Matthew Frederick
Lehekülgede arv: 216
Ilmumisaasta: 2020
Kauba ID: 13804316
2274
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
3042
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

2. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

2. maist

000

Postkontor

2. maist

000

Kuller

2. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

2. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

2. maist

000

Postkontor

2. maist

000

Kuller

2. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
3042
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: 101 Things I Learned in Culinary School

An informative, illustrated guide to food, cooking, and the culinary profession by a former White House chef now in a revised second edition featuring 50% new material This book is all meat with no fat. . . . Sure to surprise and enlighten even the most informed gourmands.Publishers Weekly (starred review), on the first edition of 101 Things I Learned in Culinary School A chef must master countless techniques, memorize a mountain of information, and maintain a Zen masters calm. This book illuminates the path to becoming a culinary professional by sharing important kitchen fundamentals and indispensable advice, including  practical how-tos, from holding a knife to calibrating a thermometer to creating a compost pile ways to emphasize, accent, deepen, and counterpoint flavors why we prefer a crisp outside and tender inside in most foods understanding wine labels and beer basics how to narrow innumerable culinary options to a manageable few, whether selecting knives, oils, thickeners, flours, potatoes, rice, or salad greens how a professional kitchen is organized and managed to maintain its mission Written by a culinary professor and former White House chef, 101 Things I Learned in Culinary School is a concise, highly readable resource for culinary students, home chefs, casual foodies, and anyone else trying to find their way around or simply into the kitchen.

Üldine tooteinfo: 101 Things I Learned in Culinary School

Kauba ID: 13804316
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,18 x 0,13 m, 0,57 kg
Kirjastus: Random House USA Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Toit ja jook
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Louis Eguaras, Matthew Frederick
Lehekülgede arv: 216
Ilmumisaasta: 2020

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

101 Things I Learned in Culinary School
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: 101 Things I Learned in Culinary School

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(914 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

22. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
3042

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos