1

Muffinivorm korstnahülsiga Kivist ahjupann 24cm 2,5L

Täpsustused:
Kauba ID: 26671953
3807
Müüja: Kadax 4.6
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

15. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

15. maist

000

Unisend pakiautomaat

15. maist

000

Postkontor

15. maist

000

Kuller

15. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

15. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

15. maist

000

Unisend pakiautomaat

15. maist

000

Postkontor

15. maist

000

Kuller

15. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Kadax 4.6
  • 81% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Muffinivorm korstnahülsiga Kivist ahjupann 24cm 2,5L

Stiilsel Olympia muffiniküpsetusvormil on võluv klassikaline disain. Selle ajatu vorm pole mitte ainult funktsionaalne, vaid võib olla ka suurepärane kaunistuseks köögikapile või tööpinnale.

Erineva mahutavusega – saadaval on kahes suuruses koogivormi variant. Suurema läbimõõt on 27 sentimeetrit ja mahutavus 5 liitrit, väiksema aga läbimõõt 24 sentimeetrit ja mahutavus 2,5 liitrit. p>

Praktiline – tänu Olympia vormi vastupidavale konstruktsioonile saate valmistada oma eelistatud küpsetisi peaaegu igas olukorras. Võid panna nii ahju kui ka mikrolaineahju.

Ohutu kasutada –Olympia koogiküpsetusvorm on valmistatud kvaliteetsest keraamikast. Seda tüüpi kivikeraamika eeliseks on asjaolu, et need on mõeldud otseseks kokkupuuteks igasuguste toiduainetega.

Käsitsi valmistatud – Olympia vorm on suurepärane valik käsitöösõpradele. Iga tüki ainulaadsus koos esteetilise disainiga muudab toote ideaalseks kingiideeks kulinaariahuvilisele.

Kindlasti hindavad küpsetusvormi kõik pärmi- ja liivababkade fännid. Olümpia. See on valmistatud esmaklassilistest keraamilistest materjalidest, tänu millele saate hõlpsalt valmistada sadu oma lemmikküpsetisi. Nõu kivikeraamiline pind on pühendatud toiduga kokkupuutele. Seega ei pea muretsema, et babka maitse või konsistents kuidagi muutuks. Keraamilised seinad takistavad taigna kleepumist.

Keraamiliste nõude omadus, millele tasub tähelepanu pöörata, on vastupidavus. Vormi valmistamisel kasutatud põletamis- ja klaasimisprotsess muudab selle vastupidavaks kriimustustele, laastudele ja kukkumisest põhjustatud deformatsioonidele. Olympia vorm talub hästi kõrgeid temperatuure – saab panna ahju, mikrolaineahju, pesta nõudepesumasinas. Kuna pakkumine sisaldab kahte varianti, mahuga 5 ja 2,5 liitrit, ei valmista oma tingimustele ja vajadustele sobiva anuma valimine probleemi.

Olympia koogiküpsetusvorm on käsitsi valmistatud toode. See tähendab, et seda ei iseloomusta mitte ainult kõrge praktilisus, vaid ka ainulaadne välimus. Glasuuriga kaetud pinnal on intensiivne läige ja karamellpruun värv, mis sobib ideaalselt enamiku köögiseadetega. Valige endale sobiva mahutavusega anum ja vaadake, kui lihtne ja kiire on täiusliku küpsetise valmistamine!

Kivikeraamikatoodete valmistamine

Keraamikast valmistatud kööginõud on üks praktilisemaid ja tunnustatumaid tooteid. Nõuetekohaselt ettevalmistatuna võivad nad teenida omanikke aastaid, säilitades samal ajal oma muutumatu kuju. Kuid selleks, et anum täidaks ettenähtud ülesandeid, on vaja läbi viia iga järgmine tootmisprotsessi etapp.

Kõige olulisem samm on materjali valik. Portselanmass, millest kivikeraamikatooted valmistatakse, on väga kvaliteetne. Massi tootmiseks ettevalmistamisel tuleks valida konkreetne vorm - näiteks tass või pott -, milles materjal seisab umbes 2-3 tundi, kuni see kerkib. Kui vorm on täidetud, algab kuivatusprotsess. Portselanimassi kuivamine ja kõvenemine võtab tavaliselt aega umbes 24 tundi ning väiksemate esemete puhul on see protsess kiirem. Suuremate nõude täielikuks kuivatamiseks võib seevastu kuluda rohkem aega.

Täielikult kõvastunud toodet puhastatakse esmakordselt, et eemaldada toote pinnalt kõik defektid või saaste. Seejärel toimub esimene süütamine, mis muudab anuma vastupidavamaks – tavaliselt tehakse seda temperatuuril umbes 900 kraadi Celsiuse järgi. Pärast pinna jahtumist (jahutusaeg sõltub toote suurusest) eemaldatakse tolm või mustused, et saaks uuesti alustada klaasimist ja põletamist (temperatuuril umbes 1200 kraadi Celsiuse järgi).

See on klaasimine ja teine ​​põletamine on viimane protsess, mille kivikeraamika läbib. Siiski peab see aeglaselt ja järk-järgult uuesti jahtuma. Kuumutatud anuma liiga järsk kokkupuude külma õhuga võib selle pinda kiiresti kahjustada.

Kivikeraamika eelised ja rakendused

Kivikeraamika on üks universaalsemaid ja mitmekülgsemaid keraamilisi materjale. Selle hämmastavad omadused võimaldavad sellest luua praktiliselt mis tahes anuma. Pealegi on Kadaxi kaubamärgi poolt pakutavad seda tüüpi tooted käsitsi valmistatud, mis muudab antud sarja iga tüki ainulaadseks.

Kivikeraamitoodete äärmiselt oluline omadus on nende ökoloogiline olemus. Portselanmass, millest Kadaxi tooted valmistatakse, on täiesti looduslik materjal. Iga neist valmistatud roog on toiduga kokkupuutel täiesti ohutu, ilma potentsiaalselt ebasoodsaid koostisosi või lõhnu edasi kandmata.

Kõik need aspektid muudavad kivikeraamika tassid, taldrikud, kausid ja potid väga populaarseks. Lisaks märkimisväärsele vastupidavusele iseloomustab neid ka ainulaadne välimus – enamikul toodetest on rustikaalne atmosfäär ja tagasihoidlikud värvid, jäädes samas piisavalt universaalseks, et sulanduda hästi peaaegu iga sisekujundusega.

Toodete põhiomadused Kivinõud

Kivist nõud on väga praktilised ja funktsionaalsed. Käsitöö on tavaliselt kaetud suure glasuurikihiga, mis mitte ainult ei hoia neid heas visuaalses korras (kaitstes pinda kriimustuste, hõõrdumise või pleekimise eest), vaid tugevdab veelgi toote vastupidavust, mis on oma olemuselt vastupidav. p>

Teine vääriline Eriti tähelepanuväärne aspekt on kivikeraamika materjalide vastupidavus kõrgetele temperatuuridele. Nendest valmistatud nõusid saab hõlpsasti panna ahju või mikrolaineahju, et sisu soojendada. Eelistatud toidutemperatuuri saab hoida suhteliselt kaua, sest kivinõud on väga hea soojusisolatsiooniga. Milliseid toiduaineid või varem valmistatud roogasid otsustate nendesse panna, ei mõjuta nende edasise teisaldamise lihtsust mingil moel – kivikeraamika katted on mittenakkuvad.

Üldine tooteinfo: Muffinivorm korstnahülsiga Kivist ahjupann 24cm 2,5L

Kauba ID: 26671953
Kategooria: Ahjuvormid ja küpsetustarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,24 x 0,13 m, 1,4 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Muffinivorm korstnahülsiga Kivist ahjupann 24cm 2,5L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Muffinivorm korstnahülsiga Kivist ahjupann 24cm 2,5L


Parimad pakkumised müüjalt Kadax