Kivist tünn kapsa marineerimiseks 3,2L

Täpsustused:
Tüüp: Säilitusanumad
Kauba ID: 26353583
TASUTA TARNE al 20 €
3419
3599
Müüja: Kadax 4.4
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

6. novembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

6. novembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Kadax 4.4

Toote kirjeldus: Kivist tünn kapsa marineerimiseks 3,2L

Kasutajale ohutu – kaanega Heliose tünn on toode, mis on mõeldud otseseks kokkupuuteks toiduga. Seega ei pea te muretsema soovimatute ainete toidu sissetungimise ohu pärast.

Erinevad mõõdud – Kadaxi toode on saadaval kuni neljas suuruses. Olenevalt oma vajadustest või vabast ruumist saate valida 2,5-, 3,2-, 5- või koguni 8-liitrise mahuga variandi.

Pilkupüüdev –heliose tünn on täielikult keraamikast valmistatud käsitöö. Anuma nii sisemine kui välimine osa on kaetud glasuuriga, mis annab sellele läike ja ainulaadse pruuni varjundi.

Vastupidav –tähelepanu väärivad keraamilised materjalid, millest Heliose kaanega tünn on valmistatud. Nende omadused võimaldavad nõu pesta nõudepesumasinas, samuti panna ahju ja mikrolaineahju.

Ideaalne hapukurgi jaoks – Heliose roog sobib suurepäraselt mitte ainult toidu säilitamiseks, vaid eelkõige isetehtud hapukurgi valmistamiseks. Tünni sisemus jääb hapetele täielikult vastupidavaks.

Kui soovite turvaliselt ja õigesti hoida suuremaid toidukoguseid või plaanite ise hapukurki valmistada, on kaanega Heliose tünn teie jaoks lahendus. See täpselt valmistatud kivinõu võimaldab valitud toiduainete täiesti looduslikku ja ökoloogilist hapestamist. Oluline on see, et kogu marineerimisprotsess toimub ilma, et oleks vaja lisada isegi jälgi säilitusaineid ning toit ei kaota väärtuslikke ja soovitud vitamiine.

Pole vahet, kas teil on sahver, kus saate tünni hoida, või on teil suhteliselt vähe ruumi – Heliose anumaid on saadaval 4 erinevas suuruses. Sõltuvalt sellest, kui palju silo soovite valmistada, saate valida 2,5-, 3,2-, 5- või kuni 8-liitrise mahu vahel. Lisaks sellele sõltuvad tünni valmistamisel kasutatud keraamiliste materjalide omadused võimaldab teil seda ohutult nõudepesumasinas pesta, samuti ahju ja mikrolaineahju panna.

Kaanega Heliose tünni temperatuuritaluvus ja vastupidavus võimalikele mehaanilistele vigastustele käivad käsikäes väga muljetavaldava disain. Disain on klassikalise sfäärilise vormiga, mille stabiilsuse tagab kindel, tasane põhi. Soe pruun värvus omakorda saadi pinna katmisel glasuurikihiga, andes tünnile läiget – käsitööst saab lisaks praktilisele nõudele ka tõeline kaunistus. Valige need juba täna!

Kivikeraamitoodete tootmine

Kivist lauanõud on üks praktilisemaid ja tunnustatumaid tooteid. Nõuetekohaselt ettevalmistatuna võivad nad teenida omanikke aastaid, säilitades samal ajal oma muutumatu kuju. Kuid selleks, et anum täidaks ettenähtud ülesandeid, on vaja läbi viia iga järgmine tootmisprotsessi etapp.

Kõige olulisem samm on materjali valik. Portselanmass, millest kivikeraamikatooted valmistatakse, on väga kvaliteetne. Massi tootmiseks ettevalmistamisel tuleks valida konkreetne vorm - näiteks tass või pott -, milles materjal seisab umbes 2-3 tundi, kuni see kerkib. Kui vorm on täidetud, algab kuivatusprotsess. Portselanimassi kuivamine ja kõvenemine võtab tavaliselt aega umbes 24 tundi ning väiksemate esemete puhul on see protsess kiirem. Suuremate nõude täielikuks kuivatamiseks võib seevastu kuluda rohkem aega.

Täielikult kõvastunud toodet puhastatakse esmakordselt, et eemaldada toote pinnalt kõik defektid või saaste. Seejärel toimub esimene süütamine, mis muudab anuma vastupidavamaks – tavaliselt tehakse seda temperatuuril umbes 900 kraadi Celsiuse järgi. Pärast pinna jahtumist (jahutusaeg sõltub toote suurusest) eemaldatakse tolm või mustused, et saaks uuesti alustada klaasimist ja põletamist (temperatuuril umbes 1200 kraadi Celsiuse järgi).

See on klaasimine ja teine ​​põletamine on viimane protsess, mille kivikeraamika läbib. Siiski peab see aeglaselt ja järk-järgult uuesti jahtuma. Kuumutatud anuma liiga järsk kokkupuude külma õhuga võib selle pinda kiiresti kahjustada.

Kivikeraamika eelised ja rakendused

Kivikeraamika on üks universaalsemaid ja mitmekülgsemaid keraamilisi materjale. Selle hämmastavad omadused võimaldavad sellest luua praktiliselt mis tahes anuma. Pealegi on Kadaxi kaubamärgi poolt pakutavad seda tüüpi tooted käsitsi valmistatud, mis muudab antud sarja iga tüki ainulaadseks.

Kivikeraamitoodete äärmiselt oluline omadus on nende ökoloogiline olemus. Portselanmass, millest Kadaxi tooted valmistatakse, on täiesti looduslik materjal. Iga neist valmistatud roog on toiduga kokkupuutel täiesti ohutu, ilma potentsiaalselt ebasoodsaid koostisosi või lõhnu edasi kandmata.

Kõik need aspektid muudavad kivikeraamika tassid, taldrikud, kausid ja potid väga populaarseks. Lisaks märkimisväärsele vastupidavusele iseloomustab neid ka ainulaadne välimus – enamikul toodetest on rustikaalne atmosfäär ja tagasihoidlikud värvid, jäädes samas piisavalt universaalseks, et sulanduda hästi peaaegu iga sisekujundusega.

Toodete põhiomadused Kivinõud

Kivist nõud on väga praktilised ja funktsionaalsed. Käsitöö on tavaliselt kaetud suure glasuurikihiga, mis mitte ainult ei hoia neid heas visuaalses korras (kaitstes pinda kriimustuste, hõõrdumise või pleekimise eest), vaid tugevdab veelgi toote vastupidavust, mis on oma olemuselt vastupidav. p>

Teine vääriline Eriti tähelepanuväärne aspekt on kivikeraamika materjalide vastupidavus kõrgetele temperatuuridele. Nendest valmistatud nõusid saab hõlpsasti panna ahju või mikrolaineahju, et sisu soojendada. Eelistatud toidutemperatuuri saab hoida suhteliselt kaua, sest kivinõud on väga hea soojusisolatsiooniga. Milliseid toiduaineid või varem valmistatud roogasid otsustate nendesse panna, ei mõjuta nende edasise teisaldamise lihtsust mingil moel – kivikeraamika katted on mittenakkuvad.

Üldine tooteinfo: Kivist tünn kapsa marineerimiseks 3,2L

Kauba ID: 26353583
Kategooria: Hoidistamiseks
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,1 m, 2,5 kg
Tüüp: Säilitusanumad

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kivist tünn kapsa marineerimiseks 3,2L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki