Autor: | Peter Brears |
Lehekülgede arv: | 448 |
Ilmumisaasta: | 2023 |
Kauba ID: | 19261758 |
For centuries the food cooked in our country houses was the finest available, its variety greatly expanded by Victorian investment in new technology and professional cooks who were employed in the country houses. Adventurous, international trade in the Victorian period also meant that new ingredients became available. This great culinary tradition began its decline around the time of the First World War, and collapsed with the outbreak of war in 1939. Now, over eighty years later, it remains forgotten, as even those who experienced its final stages have passed away. Hopefully Peter Brears’ book will go a long way in reviving interest in it, and encouraging further appreciation and enjoyment of all its diverse aspects.
Kauba ID: | 19261758 |
Kategooria: | Ajalooraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,03 x 0,17 x 0,25 m, 0,3 kg |
Kirjastus: | Prospect Books |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Tüüp: | Ajalooline |
Autor: | Peter Brears |
Lehekülgede arv: | 448 |
Ilmumisaasta: | 2023 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.