Autor: | Dokkoon Kapueak |
Lehekülgede arv: | 224 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Kauba ID: | 15246804 |
"A whirlwind of flavors from the northeast of Thailand." - Michelin "A festival of fresh ingredients, spices, unctuosity and manifold flavours." - Michelin With fresh ingredients and a little extra attention to Thai preparation methods, you can put the tastiest Thai dishes on the table. According to Dokkoon Kapueak, a Michelin-starred chef, Thai cooking is not as difficult as you might think, and anyone can learn it. In this book, Dokkoon offers 60 traditional sharing dishes, created from Thai recipes that she has known all her life and now serves in her award-winning restaurant Boo Raan in Knokke-Heist, Belgium.
Kauba ID: | 15246804 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,88 kg |
Kirjastus: | Lannoo |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Täpsustamata |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Täpsustamata |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Dokkoon Kapueak |
Lehekülgede arv: | 224 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.