Autor: | Taylor Boetticher, Toponia Miller |
Lehekülgede arv: | 128 |
Ilmumisaasta: | 2018 |
Kauba ID: | 15689494 |
Perfect for home canners and preservers; hunters; followers of a Paleo, Keto, or high-protein diet; fans of dehydrators; or anyone looking to explore the centuries-old craft of drying meat, this beautifully photographed cookbook contains 40 easy-to-follow recipes for making and cooking with homemade jerky. From the IACP and James Beard Award-nominated authors of In the Charcuterie comes this concise guide to the art of making jerky at home. Approximately 40 recipes teach you how to make jerky and other dried meat dishes from a variety of proteins, including beef, pork, venison, and wild game. Clear step-by-step instructions plus beautiful and informative photographs show you how to butcher and season your meat, use a range of techniques and equipment, and even cook with your homemade jerky. These globally inspired recipes pull from Italian, French, Vietnamese, and Mexican culinary traditions, making this the perfect book for the modern meat enthusiast.
Kauba ID: | 15689494 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,02 x 0,19 x 0,23 m, 0,59 kg |
Kirjastus: | Random House USA Inc |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Täpsustamata |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Täpsustamata |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Taylor Boetticher, Toponia Miller |
Lehekülgede arv: | 128 |
Ilmumisaasta: | 2018 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.