1

Fruits and Nuts: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Täpsustused:
Autor: Ferrandi Paris
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 18098904
2872
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

28. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

28. aprillist

000

Postkontor

28. aprillist

000

Kuller

28. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

28. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

28. aprillist

000

Postkontor

28. aprillist

000

Kuller

28. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Fruits and Nuts: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts—dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper—offers the ultimate reference on cooking with fruits and nuts.This volume offers a complete course on cooking with fruits and nuts from world-renowned culinary school, FERRANDI Paris. Alongside more than sixty recipes covering the entire range of fruit varieties, you will learn the basics with step-by-step instructions for preparing, cutting, and cooking any type of fruit or nut using a variety of cooking methods. Recipes are organized by category, from citrus to red to tropical fruits, with both sweet and savory concoctions offering a comprehensive guide to incorporating fruit or nuts into any part of your meal. Written by the school’s experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated cookbook provides all of the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference, replete with 200 illustrations, provides everything you need to master the world-class culinary school’s fruit and nut-based recipes.

Üldine tooteinfo: Fruits and Nuts: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Kauba ID: 18098904
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,21 x 0,28 m, 1,8 kg
Kirjastus: Editions Flammarion
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Toit ja jook
Autor: Ferrandi Paris
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Fruits and Nuts: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Fruits and Nuts: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Reklaam

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos