1

Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

Täpsustused:
Autor: Michael Booth
Lehekülgede arv: 336
Ilmumisaasta: 2010
Kauba ID: 13394561
2737
2899
Müüja: KATARATA 4.6
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
2768
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

15. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

15. aprillist

000

Postkontor

15. aprillist

000

Kuller

15. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

15. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

15. aprillist

000

Postkontor

15. aprillist

000

Kuller

15. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Pro Baltic
2768
Müüja: KATARATA 4.6
  • 83% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

'His account of their "foodie family road trip" establishes Booth as the next Bill Bryson.' New York Times Japan is the pre-eminent food nation on earth. The creativity of the Japanese, their dedication and ingenuity, not to mention courage in the face of dishes such as cod sperm and octopus ice cream, is only now beginning to be fully appreciated in the sushi-saturated West, as are the remarkable health benefits of the traditional Japanese diet. Food and travel writer Michael Booth sets of to take the culinary pulse of contemporary Japan and he and his young family travel the length of the country - from bear-infested, beer-loving Hokkaido to snake-infested, seaweed-loving Okinawa. What do the Japanese know about food? Perhaps more than anyone else on earth, judging by this fascinating and funny journey through an extraordinary food-obsessed country. Winner of the Guild of Food Writers Kate Whiteman Award for the best book on food and travel.

Üldine tooteinfo: Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

Kauba ID: 13394561
Kategooria: Reisiraamatud, reisijuhid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 0,65 kg
Kirjastus: Vintage Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Riik: Jaapan
Tüüp: Reisiraamatud, reisijuhid
Raamat väljavõttega: Jah
Autor: Michael Booth
Lehekülgede arv: 336
Ilmumisaasta: 2010

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Sushi and Beyond: What the Japanese Know About Cooking

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Pro Baltic 4.3
(893 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

15. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
2768

Parimad pakkumised müüjalt KATARATA