1

Gastrofashion from Haute Cuisine to Haute Couture: Fashion and Food

Täpsustused:
Autor: Adam Geczy, Vicki Karaminas
Lehekülgede arv: 264
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 13798241
3523
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

21. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

21. aprillist

000

Postkontor

21. aprillist

000

Kuller

21. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

21. aprillist

000

Postkontor

21. aprillist

000

Kuller

21. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Gastrofashion from Haute Cuisine to Haute Couture: Fashion and Food

For hundreds of years consumers and scholars have acknowledged that food is affected by the same rapid shifts in taste and consumption as clothing. Trends in fashion and in food are increasingly being marketed in tandem and sold as fashionable commodities to reinforce capitalist power. Yet despite this, the reciprocal relationship between fashion and food has not been fully explored - until now. Gastrofashion from Haute Cuisine to Haute Couture examines the relationship between food and fashion in clothing, style, and dress in all its manifestations, from the restaurant to the catwalk, to cookbooks, diet fads, slow food, fast fashion, celebrity chefs, artists, and musical performers. It traces the relationship between food and fashion back to the Middle Ages, to the rise of social refinements in manners, speech, clothing, and taste, when behaviours and appearances reflected social status and propriety and where the social display of wealth and privilege were inseparable from food and clothing. Nowadays, designer eateries such as Pasticceria Prada and Armani Ristorante and the display of food on fashion catwalks are the precursors of the restaurants of pre-Revolutionary France and the spectacles of world fairs and exhibitions. This much-needed book offers a substantive and incisive discussion for all those interested in the complex interrelationship between food and fashion - scholars, students, and general readers alike.

Üldine tooteinfo: Gastrofashion from Haute Cuisine to Haute Couture: Fashion and Food

Kauba ID: 13798241
Kategooria: Kunstiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,16 x 0,23 m, 0,3 kg
Tüüp: Täpsustamata
Kirjastus: Bloomsbury Publishing Plc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Adam Geczy, Vicki Karaminas
Lehekülgede arv: 264
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Gastrofashion from Haute Cuisine to Haute Couture: Fashion and Food
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Gastrofashion from Haute Cuisine to Haute Couture: Fashion and Food

Reklaam

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos