Materjal: | Malm |
Pliidi tüüp: | Universaalne |
Maht: | 8 l |
Kauba ID: | 26670538 |
Vastupidav – Hageni jahikatel on suurepärase kvaliteediga malmist valmistatud anum. Tänu sellele hoiab selles valmistatav toit ideaalset temperatuuri. Samuti on see kriimustus- ja purunemiskindel.
Suur mahutavus – Hageni pada on saadaval kahes mahutavusvariandis: 8- ja 10-liitrine. Sõltuvalt teie vajadustest või sellest, kui palju inimesi kavatseb sellega maitsta, saate valida ideaalse variandi.
Tõhus – üks tegur, mis toidu valmistamist reaalselt mõjutab, on ideaalselt istuv kaas. Selle kasutamine võimaldab teil oma lemmik ühepajatoidu korralikult ja kiiresti valmistada.
Stabiilne – Hageni pada tohutuks eeliseks on kolm jalga, millele selle struktuur toetub. Need võimaldavad teil anuma ohutult kamina kohale asetada, kuid vajadusel saate need hõlpsalt lahti keerata.
Tõhus – Hageni jahipada on matkavarustuse ülimalt atraktiivne element. Kõik selle elemendid on valmistatud ülima täpsusega. Kogu disain muudab teie õues veedetud aja nauditavamaks.
Hageni jahipada on toode, mis muudab looduses söömise tõelisteks pidusöökideks. Täiusliku roa valmistamiseks vajalik samm on pada enne kasutamist põletada – see protseduur muudab selle ka korrosioonikindlaks. Selleks tuleb anum puhastada ja seejärel mõlemalt poolt toiduõliga hõõruda. Seejärel täitke pada veega ja asetage see umbes 30 minutiks tule kohale ning pärast jahtumist tühjendage ja kuivatage. Seda ravi tasub korrata enne iga kasutamist.
Kui arvate, et seda tüüpi pada on raske puhtana hoida, tasub sellest veendumusest loobuda. Kõik pesuvahendites kasutatavad kemikaalid reageerivad ebasoodsalt sellise materjaliga nagu malm, seega piisab selle pesemiseks veest. Tuleb suurepäraselt toime keedujääkidega ja tugevama mustuse saab eemaldada soola või liiva lisamisega. Tasub teada, et enne kasutamist võid paja põhja alumiiniumfooliumiga vooderdada.
Hageni jahikatla mõõtmed on olenevalt mudelist 32 x 37 x 51 sentimeetrit (maht 8 liitrit) või 34 x 39,5 x 59 sentimeetrit (10 liitrit). Võimalus valida sobiv variant hindavad kõik, kes plaanivad valmistada toite suuremale hulgale inimestele. Kuid padade suurus ei takista neid hoidmast ja kaas ei tohiks katkestada õhu juurdepääsu anuma sisemusse. Kas otsite võimalust, mis võimaldab teil õues suurepäraselt süüa teha? Leidsite selle just üles!
KASUTUSJUHEND
1.Paja ettevalmistamine kasutamiseks
2. Paja kasutamine
3. Materjali omadused
Ohutusnõuanded
1. Poti kuumad osad – kasutage alati kaitsekindaid!
2. Hoida lastele kättesaamatus kohas!
3. Ärge kasutage pada muul kui ettenähtud otstarbel!
4. Toode ei sobi lastele mängimiseks!
5. Ärge kasutage toodet suletud ruumides!
6. Ärge kasutage pada ebasoodsate ilmastikutingimuste korral, nagu tugev tuul või tugev vihm!
7. Ärge jätke toodet järelevalveta!
8. Toote kasutamine joobes isikutel on keelatud!
9. Pikaajaline kokkupuude veega on keelatud!
10. Kõrvaldage pakend ja kasutatud seadmed vastavalt riigis, kus toodet kasutatakse, kehtivatele juhistele.
On olemas mitut tüüpi potte, millest kõigil on omad eelised ja puudused. Kõige levinumad potid on valmistatud roostevabast terasest, vasest, alumiiniumist, malmist, keraamikast või klaasist. Mõned tootjad võivad kasutada ka rohkem kui ühte neist materjalidest. Roostevabast terasest potid on paljude kokkade jaoks populaarne valik. Need potid on väga tugevad ja vastupidavad ning neid kriimustatakse või mõlgitakse harva. Neid peetakse ka suhteliselt kergesti puhastatavaks. Seda tüüpi potis keetmine ei põhjusta toiduga keemilist reaktsiooni, mis võib muuta roa maitset või värvi. Roostevaba teras on aga halb soojusjuht. Professionaalsed kokad kasutavad sageli vasest potte. Seda tüüpi metall on suurepärane soojusjuht ja aitab luua toiduvalmistamispindadel ühtlast temperatuuri. Läikiv vaskpind võib olla elegantne täiendus igale köögile, kuid seda on raske hooldada. Malmpotid võivad reageerida ka teatud toiduainetega, eriti happeliste toiduainetega. See metall kuumeneb väga aeglaselt, kuid annab ühtlaselt kuumutatud pinna. Seda võib kuumutada ka väga kõrgetel temperatuuridel, ilma et see põhjustaks kahjulikke reaktsioone.
Enne malmist toodete esmakordset kasutamist tuleb neid kuumutada umbes 10-15 minutit, kuni suitsemine lõppeb. Seejärel tuleks Maysterya malmist köögitarbed jahutada, võite seda teha ka jooksva vee all. Seejärel tuleb toodet kuumutada soolaga (2-3 supilusikatäit) ja segada 3-5 minutit. Laske malmnõul jahtuda. Pärast neid toiminguid määrige toode päevalilleõliga seest ja väljast ning tooted on seejärel valmis kasutamiseks igat tüüpi ahjudes ja lahtise tulega. Mesterya malmist köögitarbed sobivad nii koju kui ka professionaalsesse kööki.
Mesterya malmist köögitarbeid kasutades tuleb neid eelnevalt ahjus läbi kuumutada. Kui malmist lauanõudele ilmub mingil põhjusel rooste, saate seda hõlpsalt eemaldada köögikäsna või liivapaberiga. Pärast rooste eemaldamist peske toode põhjalikult ning määrige õliga, seejärel kuumutage ahjus või pliidil 25-30 minutit. Malmist tooted on kriimustuskindlad ja neid saab kasutada elektri-, gaasi- ja klaaskeraamilistel pliitidel.
Kauba ID: | 26670538 |
Kategooria: | Potid ja kiirkeedupotid |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,33 x 0,36 x 0,53 m, 16 kg |
Tüüp: | Potid |
Läbimõõt: | - |
Materjal: | Malm |
Pliidi tüüp: | Universaalne |
Maht: | 8 l |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.