Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

Täpsustused:
Autor: C. Michael Hall, Gossling Stefan
Lehekülgede arv: 302
Ilmumisaasta: 2017
Kauba ID: 15577809
TASUTA TARNE al 20 €
10299
Müüja: KATARATA 4.6
Lisa korvi
790 / kuus

3 3433
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

3. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

3. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: KATARATA 4.6
  • 84% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

There is increasing public and academic interest in local and sustainable foods and food tourism. These interests have been reflected in such diverse elements as the growth of farmers markets, green restaurants, food miles, crabon and sustainability labelling, concerns over food supply and security, Slow Food, Fair Trade, and a desire to buy and 'eat locally'. Food related hospitality and tourism is integral to this process because of the way in which it simultaneously acts to globalise and localise food consumption and create new foodways and commodity chains. This book therefore aims to provide an integrated understanding of the contemporary interest in food and food tourism through the use of an international collection of illustrative case study chapters as well as the provision of a novel integrative framework for the book, a sustainable culinary system. This is the first volume to examine the concept of sustainable culinary systems, particularly with specific reference to tourism and hospitality. Divided into two parts, firstly the notion of the local is explored, reflecting the increased interest in the championing of local food production and consumption. Secondly treatment of sustainability in food and food tourism and hospitality in settings that reach beyond the local in a business and socio-economic sense is reviewed. The book therefore, reflects much of the contemporary public interest in the conscious or ethical consumption and production food, as well as revealing the inherent tensions between local and broader goals in both defining and achieving sustainable culinary systems and the environmental, social and economic implications of food production and consumption. This book provides the reader with an integrated approach to understanding the subject of how culinary systems may be made more sustainable and will be valuable reading to all those interested in sustainable food and food tourism.

Üldine tooteinfo: Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality

Kauba ID: 15577809
Kategooria: Majandusalased raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,16 x 0,23 m, 0,45 kg
Kirjastus: Taylor & Francis Ltd
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pole informatsiooni
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: C. Michael Hall, Gossling Stefan
Lehekülgede arv: 302
Ilmumisaasta: 2017

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Sustainable Culinary Systems: Local Foods, Innovation, Tourism and Hospitality


Parimad pakkumised müüjalt KATARATA